In welke sector werk je?
Restaurant
Hotel
Snackbar
Sandwichbar
Traiteur-Slager
Event catering
Rusthuis
Ziekenhuis
Gezondheidszorg
Catering
Wat is voor jou belangrijk in termen van smaak voor een bouillon?
Dat de bouillon je een
extra rijkdom en diepte
van smaak
geeft (een smaakversterker)
Of de bouillon de smaak van jouw gerecht
ondersteunt of helpt
het een bepaalde richting te geven
Dat de smaak van de bouillon natuurlijker is,
dicht bij een zelfgemaakte bouillon
Hoe gebruik je je bouillon?
Als basis
(je voegt het toe aan het begin van je voorbereidingen)
Als smaakmaker
(je voegt het toe in het midden of aan het einde van jouw bereiding)
Als basis en als smaakmaker
(je gebruikt het op elk moment van de bereiding, van begin tot eind)
Los je het koud op?
Ja
Nee
Heb je een zoutarme bouillon nodig?
Ja
Nee
Welke van deze kenmerken is belangrijk voor jou?
Lactosevrij
Glutenvrij
Geen meldbare allergenen
Bio
Deze kenmerken zijn niet belangrijk voor mij